Paint.NET

Paint.NET er et fuldt udstyret alternativ til mere komplekse og vanskelige tegneprogrammer som Gimp. Dets enkelhed er dens kernestyrke, men den indeholder også avancerede funktioner, der hjælper dig med at skabe bedre billeder.

Paint.NET Tegneprogram

Opgradering af det kendte og simple Microsoft Paint

Paint.NET er en kraftfuld gratis fotoredigerer, der tilbyder funktioner, der ligner dem, som du finder i Adobe Photoshop og GIMP. Derudover har Paint.NET har lag, der giver dig mulighed for at redigere bestemte områder af dit billede eller opbygge et billede fra et antal forskellige sektioner.

Du kan også bruge Paint.NET til at justere et billeds lysstyrke, farvetone, kontrast, kurver, mætning og niveauer, for ikke at nævne en række specialeffekter, der kan sløre, skærpe, fordreje, prægge og fjerne den irriterende røde øjne-effekt fra dine fotos med et par klik. Der er også et gradientværktøj, en simpel teksteditor, en kraftig zoomfunktion og endda et klonstempelværktøj til at hjælpe dig med at rydde op i kornede fotos.
Hvis det ikke er nok, kan du udvide Paint.NET med udvidelser. Den eneste grænse er din kreativitet.

Paint .NET interface/brugergrænseflade

Paint.NETs interface vil være velkendt for alle, der har brugt Adobe Photoshop eller andre premium fotoredigeringsprogrammer, men det er intuitivt nok til, at komplette nytilkomne hurtigt kan forstå. Alle de almindelige værktøjer præsenteres som ikoner i panelet til venstre med filtre og andre justeringer i rullemenuer øverst. Når dine fotos ser godt ud, kan du blive kreativ med vintage-effekter i Instagram-stil ved hjælp af filtre og sepia for at give et retro look.

Paint.NET understøtter også brugeroprettede plugins, der tilføjer endnu flere filtre og funktioner. Vi er især glad for Liquify-udvidelsen, som giver dig mulighed for at fordreje billeder ligesom Photoshop-værktøjet med samme navn og er ideel til finjustering af portrætfotos.
Det bedste af alt er, at Paint.NET registrerer hver ændring, du foretager på en liste, der kun er begrænset af pladsen på din harddisk, og lader dig fortryde og forny så mange ændringer, du vil, til enhver tid.

Systemkrav

  • Windows 7 SP1 og op efter
  • 1GHz processor (dual-core anbefalet)
  • 1GB of RAM

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;