x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Gimp

GIMP er en gratis, open source billedredigeringsplatform. Programmet pakker en række professionelle kvalitetsfunktioner, som virkelig kan konkurrere med Adobe Photoshop-funktioner.

Gimp Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Tegneprogrammet der kan måle sig med Photoshop

Gimp's bemærkelsesværdige monteringsfunktioner gør det muligt for brugeren nemt at finjustere fotos/billeder og skabe illustrationer fra bunden. Udvalget omfatter støjreduktion, beskæring, automatiske billedforbedringsværktøjer, farvejusteringsværktøjer, gradienter, tilpassede børster og meget mere.

GIMP giver også masser af funktioner til den avancerede bruger, herunder filtre, Bezier-kurver, lagmasker og en animationspakke. Dens støtte til forudinstallerede eller downloadbare plugins er også prisværdigt. Alt i alt er tegneprogrammet med garanti blandt de bedste gratis billedredigeringsprogrammer og den ideelle pakke til lidt nørdede fotografer, der kan lide at holde deres redigeringsrum under kontrol.

Gimp interface/brugergrænseflade

Programmet indeholder en standard interface, der er i overensstemmelse med high-end grafik program layout. brugergrænsefladen er udformet til at være renere og give en forbedret ydeevne. Ved nærmere undersøgelse vil du bemærke, at brugergrænsefladen er opdelt i tre dele. Der er hovedredigeringsområdet, værktøjskassen og lag, stier, fortryd og kanaler. Billedfanerne viser vigtige billed miniaturer, i modsætning til andre programmer, der bare viser navnet.

Systemkrav

Gimp tegneprogrammet er kompatibel med både Windows (2000 eller derover), macOS og Linux, Android OS 5.0 eller højere samt iOS 6 eller højere. Du kan finde en komplet liste over systemkravene til Gimp tegneprogrammet på Gimp's hjemmeside nedenfor.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;