x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Autodesk SketchBook

Autodesk SketchBook er en tegne- og maleri løsning til kreative professionelle, herunder arkitekter, designere og koncept kunstnere. Det giver dem mulighed for at skabe fantastiske illustrationer på mindre tid og gør dem i stand til at forblive produktive på alle større platforme og enheder.

Autodesk SketchBook Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Et tidligere betalt program der nu er blevet gratis

Autodesk SketchBook er en tegneapp til rådighed på desktop og mobil. Det er lidt som Photoshop og dets mange alternativer, da det er et rasterbilledredaktør, men det som gør det unikt er dets store fokus på tegning, maleri og hurtigt skabende kunst. I modsætning til Photoshop er SketchBook ikke rettet mod billedmanipulation eller fotografering.

I stedet indeholder tegneprogrammet en bred vifte af værktøjer rettet mod kunstnere og designere - fra tegning og linjeredskaber til børster, teksturer, gradienter og blandingsformer. Appen gør fuld brug af lag, så du kan nemt og gruppere og omarrangere forskellige elementer.

Autodesk SketchBook Free interface/brugergrænseflade

SketchBook leveres med et godt bibliotek med børster, med mange flere tilgængelige til download inden for applikationen. Børste biblioteket indeholder de grundlæggende blyanter, filt tips og pensler du ville forvente fra enhver raster redigering app. Der er også kategorier til pasteller, teksturer, syntetiske pensler, former, fnug og farveløse pensler til blanding. Autodesk indeholder også flere tegne- og malermetoder, som tillæg til den grundlæggende "hvad du tegner, er hvad du får" standard. Du kan aktivere Steady Stroke, som forsigtigt "trækker" værktøjsspidsen for at udjævne dine linjer eller Predictive Stroke, som forsøger at rette fejlene, når du har tegnet dem. Begge disse værktøjer gør frihånds tegning med en mus eller trackpad en mere forudsigelig oplevelse.

Systemkrav

SketchBook tegneprogrammet er kompatibel med både Windows (7 SP1, 8.1 og Windows 10), MacOS (10.11 og nyere), Android OS 5.0 eller højere samt iOS 10 eller højere. Du kan finde en komplet liste over systemkravene til SketchBook tegneprogrammet på Autodesk's hjemmeside.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;