x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Floorplanner

Floorplanner er et intuitivt, web-baseret rumdesigns tegneprogram til indretningsarkitekter, husejere og ejendomsmæglere. Det er en brugervenlig løsning, der gør det muligt for alle, herunder nybegyndere, at designe optimerede kontorudviklinger og overdådigt indrettede boliger. Softwaren udnytter flash programmeringsteknologi og giver flere muligheder for vægbeklædning, gulve, genstande og møbler, så brugerne kan komme med interaktive planer og dele design med bekendte eller kunder online.

Floorplanner Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Tegn dine plantegninger hurtigt og nemt

Det giver brugerne mulighed for at udnytte grafiske rekvisitter og perfekte målinger til at bestemme den præcise gulvplads, de har brug for for at nå deres mål. Evnen til at se rumdesign i 3D og de gode tutorials, der tilbydes af Floorplanner, gør det til et af de bedste betalt og gratis online-værelse designværktøjer. Nogle af de fremtrædende funktioner, der tilbydes af denne applikation, omfatter 3D-gengivelse, High-Res-billeder, branding, et bibliotek af objekter, iPad / iPhone-app og eksport til PDF.

Floorplanner brugergrænseflade

En af dens styrke er den intuitive editor. Den giver dig mulighed for at lave din første etage på få minutter for at give dit kontor, hjem eller restaurant en klar visning. Når gulvplanen er klar, giver Floorplanner dig mulighed for at lege med interiøret for at komme med smukt dekoreret design. Løsningen har en af ??de største biblioteker med møbelikoner, der kan bruges i designet. Det giver dig også mulighed for at indtaste dimensioner eller justere målinger ved at klikke og trække for at gøre aspekterne større eller små. Endnu bedre, du kan kopiere og indsætte møbler eller trække dem rundt ved hjælp af musen.

Derudover giver Floorplanner dig mulighed for at oprette et design af dit hjem eller kontor og vise dem fra et overblik. Du kan nemt skifte mellem 2D og 3D for at se, hvordan ændringerne vil fremstå i en reel situation.
Floorplanner giver dig mulighed for at dele eller udskrive dine designs på tværs af flere sociale medier platforme. Det understøtter deling af projekter via Facebook, direkte email, Twitter og indlejring i dit websted. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine kunder, uanset hvor de er, og nemt dele oplysninger om projektet.

Systemkrav

Floorplanner kører i skyen og programmet tilgås derfor via en browser. Der er altså ikke nogle ekstreme krav til din maskine for at kunne bruge dette program. Derudover har de en demo på deres hjemmeside som er frit tilgængelig.

Pris

Floorplanner kommer i en begrænset gratis version, samt en "pro" og "business" version, som henholdvis koster €19.95 (~150 kr.)/måned og €99 (~740 kr.)/måned.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;