Fresh Paint

Tegneprogrammet Fresh Paint til Windows giver folk et gratis realistisk maleriprogram.

Fresh Paint Tegneprogram
 

Slip kreativiteten løs med Fresh Paint – det ultimative lærred til dine store idéer

Fresh Paint til Windows 10 er en malerisimulator, der viser sig at være nyttig for dem, der vil skabe nogle former og kunst, men mere sandsynligt vil den appellere til børn, der nu kan lege med farver og form uden at lave en rod i hele huset.

Alt, hvad du opretter i Fresh Paint-applikationen gemmes automatisk, og du kan prale med din samling eller dit barns kunst når som helst ved at åbne galleriet. Applikationen imiterer smukt et rigtigt scenarie, hvor du har din palet, og du kan også blande farver. Her er de værktøjer, du finder inde i applikationen, der findes øverst på din egen maleriskærm: Børster, farveblyanter, blyant, blender, viskelæder.

Når du har valgt et af disse værktøjer, kan du også udføre en handling, der findes i det gamle Windows Paint, også - ved at ændre tykkelsen. Men den virkelige skønhed i app'en Fresh Paint er paletten, der har farveprøver, en skål med vand og et område, hvor du kan samle farver for at finde den perfekte til din tegning. Og for at gøre det endnu mere ægte, kan du rense din børste af i vand, og vandet får farven på din børste.

Fresh Paint interface/brugergrænseflade

Øverst, hvor du finder ovennævnte værktøjer, finder du også muligheden for at ændre dit lærred og åbne galleriet. Hvis du synes, at dit maleri er blevet et rigtigt rod, og du ikke er tilfreds med det, kan du bruge "tør" -knappen i den nederste del af skærmen. Du har også "Fortryd" og "Gendan" knapper der, også muligheden for at centrere din tegning.

Den største ulempe ved denne applikation er, at den ikke fungerer så godt, medmindre du bruger den på en berøringsoverflade såsom Wacom. Og som nævnt, det er ikke meningen at erstatte det gamle Paint-program. Dette tegneprogram er en ny, anderledes tilgang.

Du kan måske tro, at du ikke vil være i stand til at skabe for meget kunst med denne applikation, men muligheden for at indsætte billede og til at ændre dem lidt kan narre dine venner til at tro, at du er en fantastisk kunstner.

Systemkrav

Tegneprogrammet er understøttet på Windows 8.1 og derover.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;