Artweaver Plus 7

Artweaver er et komplet tegneprogram med et stort sæt af foruddefinerede realistiske brushes til at male kreativt eller bare eksperimentere. Artweaver er velegnet til begyndere og avancerede brugere.

Artweaver Plus 6 Tegneprogram

Tegneprogrammet med alle funktioner velegnet til alle brugere

Udover det fuldendte digitale kunstværktøj, som plus versionen er, har Artweaver flere versioner til rådighed. Tegneprogrammet findes i to varianter: Artweaver Free og Artweaver Plus. I denne artikel vil vi dog kun dække pro version. Sprængfyldt med et stort udvalg af forkonfigurerede brushes, vil Artweaver få dig til at skabe dit mesterværk på ingen tid. Du kan enten bruge alle brushes som de er, eller tilpasse og gemme dem efter eget valg. Dets brugervenlige grænseflade er også meget tilpasselig, selvom den ganske nydelig konfiguret på forhånd.

Derudover kan du arbejde nemt sammen med andre fra flere computere. Artweaver giver dig mulighed for at arbejde sammen på samme dokument med andre kunstnere via LAN eller internettet.

Der nævnes på deres hjemmeside at programmet er drevet af en stærk kerne, som maksimalt bruger eksisterende hardware og understøtter mange ekstra værktøjer / funktioner, der er nyttige til maling og billedredigering.

Artweaver 7 Plus interface/brugergrænseflade

Artweaver har en intuitiv og nem at bruge brugergrænseflade. Men du kan stadig tilpasse det til dine behov og gemme det som forskellige opsætninger for at optimere dit arbejdsflow.

Systemkrav

Artweaver Plus understøttes på Microsoft Windows 7 (SP1), Windows 8.1, og Windows 10 64-bit operativsystemer. Du kan se de officielle systemkrav på Artweavers egen hjemmeside ved at trykke på dette link.

Pris

Man får utroligt meget tegneprogram for pengene, da Artweaver 7 Plus er et engangskøb, hvor man modtager en licens. Prisen for 1 licens er €34 (svarende til ~250 kr.). Deres Free version er naturligvis gratis.

Gratis version

Artweaver kommer også i en gratis version, som indeholder basis funktionalitet. Her kan man få en følelse af hvad programmet kan.
Klik her for at gå til Artweaver Free artiklen under vores Gratis tegneprogrammer.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;