x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Rebelle 3

Kan digitalt maleri nogensinde føles så naturligt som i virkeligheden? Vi er ikke der endnu, men der er en hær af softwareudviklere dedikeret til at få udseendet af traditionelle maleteknikker.

Rebelle 3 Tegneprogram

Mal med naturlige akvareller og akryl

Corel Painter 2020 er en af mest kendte programmer til at tilbyde "naturlige medier", en digital rekreation af fysiske maling og overflader, men Rebelle er et lokkende alternativ - og i denne tredje store udgave virker det muligt, at producere nogle få tricks, de store kanoner endnu ikke kan matche.
Rebelle tilbyder et valg af medier til at tegne eller male med: akryl, pastel, blyant, blæk og meget mere - men ikke olier. Men dens største træk er dets akvarelteknologi, som er blevet opdateret væsentligt i version 3.

Rebelle 3 interface/brugergrænseflade

Lav en penselstrøj med en farve, og skift farve og maling over eller i nærheden af det første slag, og se da de to slag berører og strømme sammen på en overbevisende naturlig måde. Du kan også anvende børsten med vand samtidig for at øge interaktionens omfang.

Hvis du bruger Rebelle 3 på Microsofts Surface Pro-tabletcomputer, kan du bruge enhedens indbyggede accelerometer til at styre malingstrømmen: Prøv fysisk at tippe tabletskærmen i en retning og se akvareldråberne reagere på effekten af tyngdekraften, som føres tilbage til softwaren gennem accelerometeret. Det er noget tæt på magi.
Og i modsætning til fysisk akvarel kan du "fryse" malingsbevægelsen med et enkelt tastetryk. Rebelles valg af digitale papiroverflader kan også påvirke akvarelakens vej og opførsel afhængigt af hvor groft kornet er.

Systemkrav

Rebelle 3 tegneprogrammet kommer til både MacOS og 64-bit operativssystemer med Windows 7.1 SP1, Windows 8.1 og Windows 10. Se de specifikke systemkrav på deres egen hjemmeside ved at klikke på dette link.

Pris

Den nyeste Rebelle 3-version er tilgængelig til Windows og Mac OS til $89.99 (~600 kr.), som engangsbetaling på Escape Motions hjemmeside. Med i købet kommer der ubetinget "30-dages pengene tilbage"-garanti samt mere end 50% rabat for eksisterende Rebelle brugere.
Brugere, der købte Rebelle 2 efter 1. marts i år, får en gratis opgradering til version 3 ved udgivelsen.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;