x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Adobe Photoshop CC

Hvis du kan forestille dig det, kan du Photoshoppe det. Photoshop CC, Adobes flagskibsbilledredigeringsapp, forbliver en industristandard på grund af dets innovative vision om, hvordan softwaren kan hjælpe fotografer og grafiske designere med at gøre deres job. Det er et fantastisk redskab der er god til detaljerede tekniske tilpasninger på enkeltbilleder. Vil man være den bedste inden for redigering og manipulering af billeder er Adobe Photoshop tegneprogrammet for dig.

Adobe Photoshop CC Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Det professionelle valg der bruges af de bedste grafikere

Adobe Photoshop CC er et billed-, billed- og designredigeringssoftware, der er bygget til professionelle designere, fotografer og kunstnere. Billedbehandling og design-appen er en del af Adobe Creative Cloud-tjenesten, og giver brugerne mulighed for at designe websteder, mobilapps, plakater, bannere og ikoner ved hjælp af dets nemme at bruge skabeloner og intuitive værktøjer. Det giver også professionelle fotograferingsværktøjer, der hjælper med at skabe og forbedre billeder, og omdanne dem til fantastiske kunstværker.

Det er ret svært at opsummere alle funktioner i Photoshop uden at skrive en bog om det, men det er muligt at forklare bredt hvordan det virker og nogle af sine mest interessante værktøjer. Photoshop fungerer direkte på pixels i dine billeder, kaldet raster grafik.
Lag er rygraden i Photoshops evner. Du kan bruge lag til at ændre billedets udseende uden at ændre de underliggende pixels (så det kan være ikke-destruktivt i den forstand), men du kan også kombinere billedlag for at producere sofistikerede grafik bygget af to eller flere billeder og blandet med lag, masker og blandingsformer.

Adobe Photoshop CC brugergrænseflade

For et program med så enorm kraft, bestandighed og kontrol har Photoshop en bemærkelsesværdig ren og enkel brugergrænseflade. De fleste billedredigeringssoftware ser meget mere forvirrende ud end dette, og mens du er nødt til at lære at finde de værktøjer, du har brug for, og hvordan du bruger dem, har du et vidunderligt flot rum til at arbejde i. Nedad på venstre side af skærmen er en smal lodret værktøjslinje med udvidelsesmenuer til undermuligheder som forskellige børstetyper og kloningsværktøjer. Øverst på skærmen er en slank og problemfri indstillingslinje, der viser indstillinger for det aktuelt valgte værktøj. Over til højre finder man den rigtige force - et system af stablede, flapede, sammenfoldelige paletter til alt fra lag til kanaler, handlinger og justeringer.

Systemkrav

Adobe Photoshop tegneprogrammet er kompatibel med både Windows (7 SP1, 8.1 og Windows 10) og macOS (10.11 og nyere). For hver platform har du brug for en pålidelig internetforbindelse for at downloade og registrere programmerne. Du kan arbejde offline, men du har brug for en internetforbindelse til medlemskabsvalidering og adgang til nogle onlinetjenester. Du kan finde en komplet liste over systemkravene til Adobe Photoshop CC tegneprogrammet ved at gå til tegneprogrammet længere nede.

Pris

Adobe Photoshop og andre Adobe værktøjer har tidligere været en dyr fornøjelse at erhverve sig. Adobe har dog siden ændret kurs fra deres engangsbetalinger over til abonnementsløsninger, så nu er det til at betale for de fleste.
Du kan få en gratis prøveperiode på 7 dage, herefter koster tegneprogrammet 186,25 kr./måned. Alternativt kan man betale 462,50 kr./måned for adgang til alle Adobes tegneprogrammer.

Underviser eller studerende

Er du studerende eller underviser, så tilbyder Adobe 65% besparelse på alle programmer. Læs mere om dette her.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;