Synfig Studio

Synfig Studio er et kraftfuldt tegneprogram til at skabe 2D-animationer i høj kvalitet med bitmap, vektorgrafik, forskellige lag og filtre.

Synfig Studio Tegneprogram
 

Skab din egen animationsfilm i Synfig

Programmet fremskynder animationsprocessen ved at fjerne behovet for at oprette hver ramme individuelt. I stedet kan du få Synfig Studio til at generere dine rammer selv ved at omforme fra et billede til et andet eller anvende en eller flere transformationer til individuelle figurer (rotation, skala osv.). Alternativt, hvis du gerne vil bruge en ramme for ramme kilde, hjælper programmets sporingsværktøjer dig med at konvertere det til vektorformer, som du derefter kan manipulere med dets andre værktøjer.

Synfig Studio interface/brugergrænseflade

Nogle af de funktioner inkluderet er et omfattende knoglesystem, bitmap-malingsmotor, sti-baserede gradienter, en bred vifte af lag (geometrisk, gradueringer, filtre, forvrængning, transformationer, fraktal og et par andre), mens High Dynamic-Range Imaging angiveligt leverer bedre lyseffekter og forbedret farvesammensætning.

Synfig Studio er et alsidigt program, der kan hjælpe dig med at fremstille alt fra en simpel webanimation (flyt dette objekt herfra) til en professionel filmfilm af kvalitet. Det er også stort og tager tid og kræfter at lære, men hvis du har motivation, er der masser af dokumentation af høj kvalitet at udforske.

Systemkrav

  • Processor: 1GZ
  • RAM: 1GB
  • Hard Disk: Synfig Studio Full Install: 232.7 mb | Synfig Control Console Full Install 2001 mb | Total 2233.7 mb
  • Understøttet operativ system: Fra Windows 2000 og op

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;