MyPaint

MyPaint er et gratis og open source tegneprogram for digitale malere med fokus på maleri snarere end billedmanipulation eller efterbehandling.

MyPaint Tegneprogram

Brugervenligt maleri program der fungerer godt med Wacom

Det understøtter grafiske tabletter lavet af Wacom og mange lignende enheder. Dens børstemotor er alsidig og konfigurerbar, og den giver nyttige, produktive værktøjer. Standardbørsterne kan efterligne traditionelle medier som trækul, blyanter, blæk eller maling. Det er let at lave udtryksfulde, kunstige nye børster, der ikke reagerer som noget konventionelt. MyPaint har en brugerdefineret procedurebørstemotor, der er optimeret til brug med trykfølsomme grafiske tabletter.

MyPaint interface/brugergrænseflade

Grænsefladen er bevidst minimalistisk og fuldt kontrollerbar med tastaturgenveje. Brugere har mulighed for at ændre en hvilken som helst genvejskommando, men den er designet til at du maler med den ene hånd, mens den anden hånd kontrollerer genveje.

Begyndere finder MyPaint sjovt og nemt at bruge, men mere erfarne kunstnere vil sætte pris på dets mere avancerede funktioner, herunder indstillinger til børstetæthed, dabbing, udtværing og sporing. Vælg børster ved hjælp af tilpassede hurtigtaster, hvilket er især nyttigt, når du arbejder i fuldskærmstilstand. Programmets online dokumentation indeholder en omfattende manual og en hurtigstart-tutorial. MyPaint bruger Open Raster som standardformat, men understøtter også at gemme billeder til PNG eller JPEG.

Systemkrav

Microsoft Paint kommer til Mac OS X, Linux og Windows. Det har ingen ekstreme hardware krav. Læs mere ved at gå til tegneprogrammet.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;