Microsoft Paint 3D

Paint 3D er en pålidelig, fristående grafisk redigeringsløsning designet af Microsoft.

Microsoft Paint 3D Tegneprogram
 

Slip din kreativitet løs og lad din kunstneriske åre tage form

Med Paint 3D skyller Microsoft ikke blot deres Paint-program på ny. De tilføjer en unik brugergrænseflade (UI), nye børstevalg, nye materialevalg og selvfølgelig nye 3D-funktioner, der aldrig før er set. Når det er sagt, er Microsoft ikke grøftet af deres 2D-skitsering og billedmanipulation.

Programmet er konstrueret til at hjælpe erfarne kunstnere og begyndere med at frigøre deres kreativitet og bringe ideer til live. Det er en reimagineret klassisk malingsapplikation, der har et opdateret look and feel. Dens forskellige børster og redigeringsværktøjer gør det muligt for brugerne at skabe stort set enhver dimension. Uanset om det er 2D-mesterværker eller 3D-modeller, giver Paint 3D dig mulighed for at strukturere dine projekter fra alle vinkler. Selvom programmet har tilføjet en dimension af den komplekse modelleringsapplikation, deler det meget med hensyn til menustrukturen og brugergrænsefladen med dens ældre version. Paint 3D giver et sæt funktioner, der tilføjer en ekstra facet til den afslappede billedoprettelse.

Microsoft Paint 3D interface/brugergrænseflade

Microsofts Paint 3D er et fornyet og opgraderet Classic Paint-værktøj, som gør det muligt for enhver - uanset deres kvalifikationsniveau - at oprette 2D- og 3D-modeller. Det leveres gratis som en indbygget applikation til Windows 10, hvilket betyder, at hvis du bruger denne version, kan du nemt få dine hænder til værktøjet. Den velkendte endnu redesignede interface giver dig mulighed for at lave 3D-design fra bunden eller fra at vælge modeller fra det indbyggede bibliotek.

 

Systemkrav

Microsoft Paint 3D kommer til alle Windows styresystemer og er pre-installeret.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;