x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Artweaver Free 6

Gratis, men alligevel kraftfuld. Artweaver Free er et tegneprogram, der gør det nemt at blive kreativ.

Artweaver Free 6 Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Standard redigeringsværktøj med alt det man har brug for

Med Artweaver Free kan du oprette smukt realistiske digitale malerier ved at tage input - fra din mus, en pegepind eller, hvis du har en berøringsskærm-pc, fra hvad du har lyst til at tappe på skærmen med - og anvende ultra-realistiske børsteeffekter. Ud over velkendte børster, såsom kontebørster, kalligrafistænder og luftbørster, får du også et stort udvalg af mønstre og penne, så du kan fremstille meget komplekse billeder med et minimum af kræfter. Det er også lagbaseret, så du kan opbygge dit mesterværk i lag uden at miste evnen til at ændre noget.

Artweaver Free 6 interface/brugergrænseflade

Fuld støtte til lag og en lang række børster sammen med en række effektfiltre betyder, at Artweaver giver dig alt hvad du har brug for for at komme i gang med kreative ventures. Børster er meget konfigurerbare, så de kan skræddersys til meget specifikke opgaver, mens understøttelse af gennemsigtighed og Photoshop PSD-format betyder, at det ikke kun er muligt at generere meget imponerende resultater, det er også muligt at arbejde med filer, der er oprettet i andre programmer.

Artweaver Free designet til kunstnere i alle aldre, men vi har fundet det særlig nyttigt for børn. Børn elsker at eksperimentere med alle de forskellige børster, og vi elsker ikke at skulle rydde op i noget bagefter.

Systemkrav

Artweaver Free understøttes på Microsoft Windows 7 (SP1), Windows 8.1, og Windows 10 64-bit operativsystemer. Du kan se de officielle systemkrav på Artweavers egen hjemmeside ved at trykke på dette link.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.Pro version

Artweaver kommer også i en pro version, som indeholder væsentligt mere funktionalitet. Her kan man få en følelse af hvad virkelig programmet kan.
Klik her for at gå til Artweaver Pro artiklen under vores Pro tegneprogrammer.

;