Tux Paint

Hvis du har børn i dit liv, så ved du, hvor meget de elsker at tegne og male - og de elsker computere. Det er helt sikkert, at de vil elske Tux Paint.

Tux Paint Tegneprogram

Tegneprogramet lavet til børn

Dette gratis program er et kærlighedsarbejde, designet og vedligeholdt af et fællesskab af frivillige. Og det er også brugervenligt for forældre og lærere. Der er en lang liste over interface-sprog at vælge imellem, og når du installerer programmet, vil du blive mødt med omfattende hjælp, så får konfigureret programmet, som det passer netop dig. Du kan forenkle den til brug med yngre børn, få den til at køre i fuldskærmstilstand, deaktivere udskrivning og meget mere.

Tux Paint interface/brugergrænseflade

Tux Paint er nem at bruge. Små børn (3 til 5 år) har måske brug for lidt vejledning i starten, men selv begyndende læsere skal kunne følge pingvinvejledningenes råd om, hvordan de forskellige værktøjer kan bruges. Børn kan starte med et tomt tegneområde eller vælge en baggrund (et slot, undersøiske scener, kort osv.). Ældre børn vil sandsynligvis sætte pris på gittermulighederne, som giver mulighed for mere præcise tegninger.

Systemkrav

Tux Paint tegneprogrammet er kompatibel med både Windows (2000 eller derover), macOS, Linux, Android OS 5.0 eller højere samt iOS 6 eller højere. Du kan finde en komplet liste over systemkravene til Tux Paint tegneprogrammet på Tux Paint's hjemmeside nedenfor.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;