Corel Painter 2020

Før dine idéer ud i livet med det ultamative kunststudio! Corel Painter 2020 er en komplet suite, der giver dig en uovertruffen evne til at efterligne traditionel kunst, men også magten til at omdefinere hvad der er muligt i det digitale kunstrum.

Corel Painter 2020 Tegneprogram

Det bedste valg af kunstnere over hele verden til digital maleri

Da Corel lagde op til Corel Painter, den flerårige go-to app for digital kunst, besluttede virksomheden for 2019, at den ikke ville koncentrere sig om at skubbe nye funktioner ud til brugeren, men på at forbedre app interface og ydeevne.

Den nye Painter 2020, har gjort det samme, som andre tegneprogrammer og billedredigeringssoftware, ved at implementere en mørk grænseflade og parre det med en komplet app design overhaling. Painter 2020 leverer også 36 nye brushes og en ny brush kategori.

Sammenlignet med sidste års opgradering, som viste komplekse nye brushes- og teksturteknologier, er Corels mål med Painter 2020 mere beskeden, men stadig solid.

Corel Painter 2020 interface/brugergrænseflade

Det helt store ved opdateringerne af ??Painter 2020 er forbedringen i applikationens ydeevne. Tidligere havde programmet et ry for at køre langsomt på ældre maskiner. Dette er bestemt ikke tilfældet med den nye version. Corel skal have high fives for at eliminere mange performance problemer og samtidig bevare traditionens følelse.

For eksempel var et af problemerne med den gamle version det mærkbare lag, der opstod ved brug af penslerne, men nu fungerer brush motoren så glat som silke. Der er stadig nogle små udfordringer - sommetider går det langsomt på multi-touch-operationer, og der er et par fejl, der skal løses - men generelt har programmet kommet langt siden version 2018. Vi mener, at Painter 2020 stadig er det førende traditionelle medie maleri program, og forbedringerne gør det til at se endnu mere tiltalende ud.

Adobe Photoshop fremstår dog stadig, som det bedste valg over hele linjen.

Systemkrav

Corel Painter 2020 tegneprogrammet kommer både til Windows og Mac, så størstedelen af alle har mulighed for at bruge programmet. Se de specifikke systemkrav for henholdsvis Windows eller Mac ved at klikke på dette link.

Pris

Corel Painter 2020 findes ofte på tilbud til 25% på Corels egen hjemmeside. Tegneprogrammet erhverves ved en engangsbetaling på 3,228.99 kr. (på tilbud 2,421 kr.).
Programmet kan afprøves med fuld adgang til alle funktioner i 30 dage før der kræves betaling for fortsat brug.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;