x
Vi bruger cookies, bare for at tracke besøg på vores website, vi gemmer ingen personlige oplysninger. Mere info. Det' fint

Google SketchUp

Google SketchUp's styke er, hvor nemt det er at bruge. Store ikoner og brugerdefinerede værktøjslinjer gør det nemt for CAD-begyndere uden at fjerne de magtfulde værktøjer, fagfolk har brug for.

Google SketchUp Tegneprogram

Gå til tegneprogrammet

Udform alt du kan forestille dig

SketchUp er en intuitiv CAD-løsning, der udmærker sig på at lave og redigere 2D- og 3D-koncepter. Den pålidelige applikation hjælper brugerne med at skabe imponerende 3D-modeller af interiør, møbler, landskaber og meget mere. Den rigtige styrke er den brugervenlighed, der understøttes af et sæt kraftfulde, professionelle kvalitetsfunktioner og rettidig support.

Nogle af dens indbyggede funktioner omfatter lyseffekter, teksturer, laghåndtering og animationer. Selvom applikationen ikke tilbyder en bred vifte af indbyggede modeller, giver den unik adgang til Trimble's 3D-lager. Det benytter alle de symboler og modeller, der sikrer CAD-designere af forskelligt niveau, opnår de ønskede resultater. Sketchups stærke kant er dog trukket tilbage af manglen på hjælp til nemt at oprette et hus og et værktøj til at håndtere vægge.

Google SketchUp interface/brugergrænseflade

Manøvrering i dette tegneprogram er temmelig let takket være de meget tilpassede paletter. Programmet giver dig frihed til at tilføje, fjerne eller omlægge paletterne for at blive vist, som du vil. De fleste funktioner, der leveres af Sketchup, er grundlæggende fokuseret på 3D-design. Men programmet har funktioner og værktøjer, der understøtter 2D design.
Dette gør det til et ideelt program for begyndere, der ønsker at planlægge, visualisere og kommunikere fremtidige byggeprojekter.


Der er tre moduler af Sketchup tilgængelige. Sketchup Free, som er den enkleste og mest tilgængelige 3D-modellerer; Sketchup til skolen, en kernemodeller, der er tilgængelig i webbrowsere; og SketchUp Pro, en betalt version, der giver yderligere funktionalitet. Disse moduler dækker et bredt omfang og sikrer, at der er en perfekt version til forskellige designer i hele branchen.

Takket være de tusinder af modeller i sit 3D-lager og intuitive værktøjslinjer er SketchUp et af de nemmeste og hurtigste CAD-softwareprogrammer til at oprette og redigere 2D- og 3D-design.

Systemkrav

Google SketchUp tegneprogrammet er kompatibel med både Windows (7, 8 og 10) samt Mac OS. Du kan finde en komplet liste over systemkravene til SketchUp tegneprogrammet på Google's hjemmeside nedenfor.

Gå til tegneprogrammet

Kom godt i gang

Herunder kan du se en udvalgt video, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at forstå brugen af tegneprogrammet.

;